13. 11. 2016

Dvojka Croodsových od DreamWorks se ruší!

No asi se to dalo čekat. Film, na který si většina už ani nevzpomene, dvojku asi nepotřebuje.

hlavní obrázek

Tramtadá. Teda spíš tydydytý. Croodsovi 2 nebudou. Universal Pictures poslalo k ledu sequel animáku od Dreamworks. Druhý díl byl přitom oznámen ještě předtím, než jednička dorazila do kin v roce 2013. Teď je tu ale informace, že dvojka je jen minulostí.

Jelikož na filmu se již nějakou dobu pracovalo, tak se ukončení dotkne nejméně 30 lidí, kteří přijdou o práci. Ti šťastnější se jen přesunou k jiným projektům, protože na Shrekovi 5 se stále pracuje.

Jednička tohohle animáku nebyla žádným ultra kasovním trhákem, ale ani beznadějným propadákem, proto je rozhodnutí rozjetý projekt zarazit poměrně překvapivé. Po celém světě utržila 587 milionů dolarů při 135 milionovém rozpočtu. Hřebíček do rakve byla pravděpodobně akvizice studia DreamWorks právě Universalem letos v dubnu. První potíže se už začaly objevovat v létě, kdy se posunula očekávaná premiéra o další rok. Jak to nakonec dopadlo, už všichni víme.

Navzdory tomu pořád můžeme tuhle pravěkou rodinku vidět. Na Netflixu totiž běží seriálový animovaný spin-off Dawn of the Croods, který se v létě představil s druhou sérií.

Fruiko
Kdysi založil kfilmu.net, ale poté nějak propadl seriálům a založil SerialZone.cz
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
Atticus
hodně dávno
Škoda, mě se to docela líbilo.