11. 11. 2016

Natáčení Pacific Rim: Maelstrom bylo zahájeno.

Pokud se vám první díl líbil, tak podle tvůrců zklamáni rozhodně nebudete. Kdo by si také nechal ujít další bitvy gigantických robotů?

hlavní obrázek

Hvězda filmu Star Wars: The Force Awakens, John Boyega, na svém Instagramu zveřejnil fotografii, která dokazuje, že natáčení pokračování hoti Pacific Rim bylo zahájeno. Poprvé jsme se také mohli seznámit s oficiálním názvem, který jak víte z nadpisu, zní Pacific Rim: Maelstrom.

Boyega si zahraje roli syna Stackera Pentecosta (chlapík, kterého v prvním díle ztvárnil Idris Elba), legendárního vůdce a bojovníka. Tenhle talentovaný mladík na práci každopádně nebude sám, připojí se k němu také Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian a Levi Meaden.

Režii filmu dostal na starost Steven S. DeKnight (mezi jeho starší projekty patří třeba Spartacus nebo Daredevil) a jeho úkolem je znovu za filmové plátno přivést k životu svět vymyšlený Guillermem del Torem a Travisem Beachamem. Scénář napsal Derek Connolly, jehož Jurassic World nedopadl zase tak špatně, jak se mnozí báli, doufáme proto, že to klapne i tentokrát.

Do kin se snímek dostane 23. února 2018, takže nějaký čas ještě máme. Na druhou stranu se musíme přiznat, že se celkem těšíme.

Pro zajímavost, první díl měl premiéru již v létě 2013. V USA vydělal solidních 101 milionů dolarů, celosvětově pak příjemných 411 milionů.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!