5. 11. 2016

Nový Van Helsing se bude odehrávat v současnosti

Universal chystá po vzoru Marvelu a DC společný svět. V jeho podání ale půjde o svět plný klasických monster. My jsme nadšení. Co vy?

hlavní obrázek

No a jelikož se informace o chystaném společném prostoru pro různé postavy začínají potvrzovat, stejně tak se začínají objevovat první střípky informací o jednotlivých projektech. Prvním z nich by měl být film o neohroženém lovci monster, Van Helsingovi. O ději není známo nic, jeden ze scénáristů (Eric Heisserer) každopádně tvrdí, že obrovskou inspirací co se týče prezentace postavy je pro tvůrce film Mad Max: Fury Road.

Pokud ho budeme brát za slovo, měli bychom se dočkat poměrně temného a mlčenlivého hlavního hrdiny. Tvůrci také ozřejmili, že hlavní postava bude skutečný lovec s encyklopedickými znalostmi, nikoliv talentovaný lékař, kterého jako první světu představil Bram Stoker ve svém Draculovi.

Prvním filmem z celé monster série by měla být Mumie s premiérou již v létě příštího roku (19.6.), v hlavních rolích se objeví Tom Cruise a Sofia Boutella. Následovat pak mají další, zatím nepojmenované, projekty v roce 2018 a 2019. Van Helsing zatím stanovenou premiéru nemá.

O dalších novinkách vás tu každopádně budeme informovat. My jsme z představy společného světa pro monstra nadšení. Co vy?

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!