6. 11. 2016

Bílý dům padl. Londýn padl. Co padne příště?

Teroristi zaútočí na prezidenta znovu. Tentokrát na palubě jeho letadla. Ten chlap je prostě smolař. Zdá se vám to krapet povědomé? Nám taky.

hlavní obrázek

Aaron Eckhart coby prezident to nemá vůbec jednoduché. V roce 2013 ho teroristi napadli a uvěznili v Bílém domě a letos se stal terčem útoku při návštěvě v Londýně. Naštěstí má stále u sebe super agenta tajné služby Gerarda Butlera, který se o něj vždy postará. A bude ho potřebovat znovu.

Ač je to neskutečné, tak předešlé dva díly, které bychom mohli s čistým svědomím zařadit mezi béčkové akčňáky, si vydělaly dost na pokračování. Pád Bílého domu si přišel na 205 milionů dolarů, a jestli tolik milionů stačilo, aby vznikl Pád Londýna, tak výdělek druhého dílu (195 milionů) povede k dalšímu dílu.

Třetí díl se bude jmenovat Angel Has Fallen. Tentokrát teroristi zaútočí na prezidenta přímo v jeho letadle. Možná si říkáte, že vám to zní povědomě. Ano, již v minulosti jsme tu měli útok na palubu Air Force One, a to v roce 1997. Otázkou je, zda tvůrci přijdou s něčím originálním, nebo budou kopírovat starý a úspěšný snímek. Budeme si muset počkat. Do té doby nám musí stačit, že své účinkování již potvrdila zmíněná dvojce agenta a prezidenta – Gerard Butler a Aaron Eckhart. A opět nebude chybět ani Morgan Freeman.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!