3. 11. 2016

Flash přichází o režiséra

Rick Famuyiwa odchází od očekávaného projektu, který měl mít původně premiéru v roce 2018.

hlavní obrázek

I když se filmoví fanoušci dočkali Barryho Allena na stříbrném plátně příští rok v Justice League, svou šanci opravdu zazářit dostane v březnu 2018, když do kin zamíří jeho samostatný film. Bohužel v rámci předprodukce se snímek musí potýkat s celou řadou zdržení a problémů.

Tím posledním je odchod režiséra Ricka Famuyiwy, který měl snímek na starosti. I když nebyly uvedeny žádné oficiální informace, podle zdrojů byl nucen odejít kvůli tvůrčím rozdílům.

Famuyiwa ve svém oficiálním vyjádření prozradil, že produkčnímu studiu Warner Bros představil film, který nepostrádal jeho vlastní „hlas, humor a srdce“, nicméně společně se nakonec nedokázali shodnout, jakým tvůrčím směrem by se snímek měl ubírat.

Jde již o druhého režiséra, který od filmu dal ruce pryč. Famuyiwa původně nahradil Setha Grahama-Smitha, který režisérský post získal jako první.

Natáčení Flashe má začít již v březnu 2017, studio proto nemá na výběr dalšího režiséra mnoho času. Představitel hlavní role Ezra Miller má navíc svůj program v červenci již plný, takže pokud nepůjde vše podle časového plánu, snímek se s největší pravděpodobností bude muset posunout na pozdější datum.

V hlavních rolích se kromě Millera objeví také Kiersey Clemons (Iris West) nebo Billy Crudup (Barryho otec Henry). Prozatím stále platí, že by se film měl v kinech objevit 16. března 2018.

ragelly
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Celkem 1 příspěvek v diskuzi
Atticus
hodně dávno
Musím říci, že mi to ani nějak nevadí. Já mám rád seriálového Flashe, kterého sleduji pravidelně a...