7. 6. 2016

John Boyega jako posila do Pacific Rim 2

hlavní obrázek

John Boyega, známý jako Finn z nových Star Wars, se přihlásil do role druhého dílu Pacific Rim. Delší dobu se o pokračování tohoto díla nevědělo a neustále se přesouvalo. Nyní má film již obsazení a i režiséra.



Je to již tři roky, kdy jsme mohli vidět souboje mezi monstry, která vystoupala ze zemského jádra, a obrovitými ocelovými roboty, jenž si lidi na obranu vyrobili. Jelikož Pacific Rim: Útok na Zemi nesklidil zrovna velké ovace, i když nějaké ty miliony vydělal, o dalším díle se velice pochybovalo. Zmínky se sice objevovaly, ale nikdy se nic oficiálně nepotvrdilo. Nyní ale víme, že další díl bude a měl by se objevit příští rok.

Tentokrát si ho do svých rukou vezme režisér Steven S. DeKnight, který se podílel na seriálech Spartakus či Daredevil. Zkušenosti tedy z režisérského křesla jen srší. Otázkou je, zda to bude stačit. Jak jsme již zmínili, do obrovitých robotů se podívá i herec John Boyega. Ale zároveň budeme postrádat hlavní roli z prvního dílu a to Raleighta Becketa, kterého ztvárnil Charlie Hunnam.

John Boyega, kromě tohoto sequelu, pracuje nyní i na dalším sci-fi filmu, kde se objeví po boku Emmy Watson a Toma Hankse. A logicky ho uvidíme i v dalších Star Wars, které budeme moci vidět příští rok v zimě.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!