27. 5. 2016

Sherlock Holmes 3 – natáčení se blíží

hlavní obrázek

Nejvíce zfilmovaná postava, Sherlock Holmes, nás čeká znovu již příští rok. Tentokrát ho uvidíme opět v podání Roberta Downeyho Jr. a po jeho boku nebude chybět ani jeho přítel a doktor, Watson.



Zvěsti, že třetí díl se bude již brzy natáčet, jsme mohli zaslechnout před pár měsíci. A nyní jsou potvrzené. Sherlock Holmes 3 se bude natáčet již o tomto podzimu a tvůrci by ho chtěli dotočit do konce roku. Oba hlavní herci, Robert Downey Jr. a Jude Law, jsou velice vytížení. Převážně Downey Jr., který díky upsání Marvelu nemá skoro na nic jiného čas, a proto čekáme na třetí díl tak dlouho.

Vytíženost herců ale není jediným důvodem, proč se další díl bude natáčet až nyní. Předešlý díl, Sherlock Holmes: Hra stínů, sklidil lehkou kritiku za scénář, a proto se nyní tvůrci snaží přijít s něčím výjimečným a lepším. A dávají si záležet. Doufáme proto, že se čekání vyplatí.

Můžeme se tedy těšit na známou dvojku, Robert Downey Jr. a Jude Law. Příběh je zatím zahalen pod rouškou tajemství, ale objevili se zvěsti, že ve filmu uvidíme i zesnulou Irene Adler, kterou hrála herečka Rachel McAdams. Jelikož přivedení postavy k životu zpět, není to, co bychom u Sherlocka asi rádi viděli, bude se s největší pravděpodobností jednat o flashbacky, kde se Irene po boku Sherlocka objeví.

Film by měl mít premiéru v prosinci roku 2017.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!