17. 4. 2016

Kingsman 2 bude a známe podrobnosti

hlavní obrázek

To, že bude druhý díl úspěšného filmu Kingsman: Tajná služba, se ví již delší dobu. První díl vydělal 414 miliónů dolarů, takže není divu, že se druhého dílu dočkáme. Zatím se mluví o datu 16. 6. 2017 a proto si musíme ještě chvilku počkat.







Co už ale víme? Že další díl bude mít stejného muže, který usedne do režisérského křesla. Ano, Matthew Vaughn (Fantastická čtyřka, X-men: Budoucí minulost, Kick Ass 2) se vrátí jako režisér a scénárista. Také s určitostí můžeme potvrdit, a v to jsme doufali, že se vrátí hlavní hrdina Eggsy, kterého hraje Taron Egerton. Navíc, k potěšení fanoušku herce Channinga Tatuma, se tento herec objeví na plátně, což je už oficiálně potvrzené.

To, co ale vyvolalo velké otázky, byl plakát k druhému dílu, který se objevil na sociální síti. Na samotném plakátu jsou brýle, které nosila postava Colina Firtha. Pod nimi stál nápis „Reports of my death have been greatly exaggerated. („Zprávy o mé smrti byly dost přehnané“)

Zatím to jsou jen spekulace, jelikož těchto plakátu s různými texty je více, a navíc nemůžeme všemu věřit. Ale kdo ví, čím nás druhý díl překvapí. Budeme doufat, že se Harry Hart vrátí! Druhý díl se bude jmenovat Kingsman: Zlatý kruh.

Atticus
Milovník různých filmových žánrů. Kromě filmových novinek rád zabloudí i mezi seriály, či se začte do kvalitní knihy. Preferuje originální znění a skvělou podívanou.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!