3. 10. 2014

Pobřežní hlídku povede Dwayne

Pamatujete si Mitche Buchannona? Tak teď se držte, protože Paramount hodlá natočit na motivy seriálu Baywatch nový film.

hlavní obrázek

Pamatujete si Mitche Buchannona? Tak teď se držte, protože Paramount hodlá natočit na motivy seriálu Baywatch nový film.



Ti z vás, kteří tu se mnou už nějaký ten rok okouníte, si budete jistě z televize pamatovat pravidelné záběry na opáleného Davida Hasselhoffa v červených šortkách doprovázeného jednou nebo několika ne zrovna plochými plavčicemi. Jelikož jsem se neudržel a to zásadní prozradil v nadpisu článku, tak už víte a věřte mi, je to pravda, že se hrdinové z pláže vrátí a to rovnou pod vedením Dwayna Johnsona v roli jejich šéfa.

Pokud jste si mysleli, že to je vtip, tak vás zklamu. Informaci potvrdil sám Johnson na Twitteru právě dnes ráno. Vypadá to tedy tak, že po několika letech, kdy Paramount nechával vše u ledu, dostal projekt zelenou. Obsazení hlavní role napovídá, že producenti to tentokrát berou hodně vážně, což konec konců potvrzuje i volba režisérské dvojice Seana Anderse a Johna Morrise (Horrible Bosses 2), asi zavládl pocit, že na jednoho je tohle téma příliš :) Přepsat a dopracovat scénář má za úkol chlapík jménem Justin Malen (např. chystaný snímek Bad Teacher 2).

Příběh samozřejmě známý není, každopádně v původní verzi se tým záchranářů věnoval případům několika napadení žralokem a ve výsledku se zamotal do boje mezi drogovými gangy. Hm. Chápete, že tento draft neprošel? Já tedy ne (:)).

Tuhle krátkou zprávu bych uzavřel přáním, aby tohle proboha dopadlo dobře. Johnson dříve dokázal, že hrát umí a jdou mu i dramatické role (Práskač), snad proto nebude nová Pobřežní hlídka filmem, kterému se všichni budou smát...

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!