10. 10. 2014

Zombieland 2 bude, protože zombíků není nikdy dost

Nebo si snad myslíte, že je tohle téma vyčerpané stejně jako to s upíry? No v Hollywoodu si to rozhodně nemyslí. Alespoň zatím ne.

hlavní obrázek

Nebo si snad myslíte, že je tohle téma vyčerpané stejně jako to s upíry? No v Hollywoodu si to rozhodně nemyslí. Alespoň zatím ne.



Hned na začátku můžeme být upřímní. Sony Pictures se posledních pár let v souvislosti s pokračováním Zombielandu plácalo v bahně. Minulý rok dokonce proběhl pokus oživit značku vytvořením stejnojmenného seriálu ze strany Amazonu, dopadlo to ale neslavně a fanoušci tak mohli vidět pouze pilotní epizodu. Nyní tu je ale šance, že by se mohlo blýskat na lepší časy.

Proč to říkám? No právě proto, že studio konečně najalo scénáristu, konkrétně Dave Callahama (např. nová Godzilla - au!), aby se postaral o nový příběh, který by fanoušky zaujal. Jestlipak se chcete vsadit, zda nějaké zombíky ve filmu uvidíme nebo budou jen ve tmě a mlze? :) Naděje každopádně existuje, protože na práci Callahama bude dohlížet chlapík jménem Ruben Fleischer, který režíroval původní Zombieland a měl by se stejné role ujmout i v případě pokračování.

Pokud jste fanoušky filmu, tak vás nejspíš ještě bude zajímat, zda se má vrátit původní skupinka hrdinů, které hráli Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone a Abigail Breslin. Jelikož nejsou známy žádné detaily o příběhu, ani tato informace v tuto chvíli známa není. Pokud se ale nějaký drb objeví, určitě vám o tom povíme :)

Jste rádi, že se má objevit pokračování? Líbil se vám původní film?

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!