23. 9. 2014

V Assassin's Creed se objeví Robert Downey Jr. Víte, koho bude hrát?

Schválně vás nechám trošku vycukat, zkuste si tipnout, koho by podle vás tahle herecká hvězda mohla ztvárnit?

hlavní obrázek

Schválně vás nechám trošku vycukat, zkuste si tipnout, koho by podle vás tahle herecká hvězda mohla ztvárnit?

Je to v podstatě pár dní, co jsme vám přinesli základní informace o chystané filmové podobě slavné herní série Assassin's Creed. Michael Fassbender se pomalu připravuje na svou roli Desmonda Milese a nyní se zdá, že se na place potká se stejně slavným kolegou. K týmu by se totiž podle posledních drbů měl připojit Robert "Iron Man" Downey Jr.

V druhém díle herní série, na jejíž motivy má být snímek natočen, se vedle hrdiny Ezia Auditore objevila jedna velmi známá historická postava. Fanoušci hry jistě budou tušit, filmovým napovím. Nebo vám to raději rovnou prozradím. Touto osobou byl sám slavný umělec, vynálezce a tak dále, mistr Leonardo Da Vinci. Leonardo ve hře Eziovi často pomáhal s vybavením a byl velmi důležitým spojencem v boji proti templářům.

Informace o tom, že byl pro roli Leonarda da Vinci producenty získán právě Robert Downey Jr., se objevila na serveru MoviePilot.com, odkud byla promptně zase stažena. Rychlost, s jakou se tak stalo, nám každopádně může napovědět, že na tomto drbu něco bude. Většinou jsou totiž podobné nepotvrzené informace v klidu ponechány publikované a nikdo je příliš neřeší.

Podobně nepotvrzená, zato však poměrně reálná informace hovoří o tom, že premiéra filmu bude odsunuta až na rok 2016. Tvůrci se údajně chtějí ujistit, že fanouškům přinesou přesně to, co chtějí. Uvidíme. Pokud se objeví další relevantní informace, rozhodně je tu najdete.

Uměli byste si v roli Leonarda představit Roberta Downeyho Jr.? Jste fanoušky hry? Těšíte se na film?

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!