28. 9. 2014

Potká Tom Hiddleston King Konga? Ano!

Snímek Skull Island má vrátit legendárního King Konga na stříbrná plátna. Zvládne Jordan Vogt-Roberts svůj režijní part se ctí?

hlavní obrázek

Snímek Skull Island má vrátit legendárního King Konga na stříbrná plátna. Zvládne Jordan Vogt-Roberts svůj režijní part se ctí?



První oznámení o natáčení filmu Skull Island (Ostrov lebek), jehož hlavní postavou bude jistě všem známý King Kong, proběhlo na letošním Comic-Conu v San Diegu. O pár týdnů později, tedy nyní, producenti zveřejnili informaci o tom, že byla obsazena hlavní "lidská" role a vybrán byl také režisér. Na projektu tak společně budou, jak jsem se zmínil již v nadpisu, spolupracovat Jordan Voght-Roberts a miláček fanynek, herec Tom Hiddleston (např. Loki v Thorovi).

Příběh se bude odehrávat několik let před událostmi z filmu King Kong a obrovský opičák Skull Island vůbec neopustí. Že by se však nudil, to vážně nehrozí. Z původních snímků určitě víte, že na rodném ostrově rozhodně není sám, vedle dinosaurů a dalších obřích tvorů se bude potýkat i s lidskými protivníky. Budeme mít možnost prozkoumat tento tajemstvími opředený svět a v doprovodu monster proniknout do jeho nitra.

Studio žádné detaily o příběhu nezveřejnilo, rozhodně ale chce dát tvůrcům prostor a rozpočet by měl být víc než dostatečný. Na důkaz, zda tyto sliby myslí zodpovědní lidé vážně, si počkáme do premiéry, která je v tuto chvíli stanovena na 4. listopad 2016.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!