25. 1. 2007

Jessica Alba má plné OKO práce

Populární hollywoodská herečka Jessica Alba si zahraje v chystaném hororu v produkci Toma Cruise. Film bude remakem britsko-čínského hororu Oko z roku 2002, Jessica Alba v něm ztvární hlavní postavu, které doktoři transplantují rohovky, díky kterým uvidí „nadpřirozené“ jevy.

Hororový film, který se natočí v americkém Novém Mexiku, bude produkovat společnost Cruise/Wagner Productions, která již produkovala trháky typu: trilogie Mission Impossible, Minority Report či Vanilkové nebe; režie filmu se ujme dvojice Xavier Palud-David Moreau, která spolu již natočila jeden horor - Ils. Jessica Alba už údajně podepsala smlouvu na honorář v přepočtu za 100 miliónů korun, díky kterému pro ní bude rok 2007 herecky ještě více nabitější.

V současnosti pracuje hned na několika filmech, například na pokračovaní úspěšných filmů podle komiksové předlohy Sin City a Fantastická čtyřka, do našich kin se také letos dostane i film Awake, ve kterém si zahrála po boku Haydena Christensena a chystá také komedii The Ten, ve které se potká s mnoha hollywoodskými hvězdami (např. Winona Ryder, Adam Brody, Famke Janssen, Liev Schreiber).

gventa
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!