8. 10. 2014

Robert Downey Jr. potvrdil, že Iron Man 4 vznikne!

Robert Downey Jr. v talkshow Ellen DeGeneres potvrdil, že vyjednávání probíhají a film je součástí kalendáře, který Marvel nedávno představil.

hlavní obrázek

Robert Downey Jr. v talkshow Ellen DeGeneres potvrdil, že vyjednávání probíhají a film je součástí kalendáře, který Marvel nedávno představil.



Možná jste při svém brouzdání vodami internetu zaznamenali informace o tom, že na další pokračování filmu o geniálním miliardáři Tony Starkovi, kterého baví létat ve speciálním brnění, si budete muset nechat zajít chuť. Po včerejšku se ale vše mění. Jak jsem psal v perexu, herec prozradil, že jednání o jeho účasti již reálně probíhají. Pro Downeyho Jr. by to znamenalo již 7. roli ve filmech pro Marvel a dokonce 9. případ, kdy se objeví jako Tony Stark.

Sám je ve vyjádřeních velmi opatrný a svou účast doslova nepotvrdil, nicméně na otázku Ellen, zda se fanoušci mohou na Iron Mana 4 těšit, odpověděl následovně: "Vím, že Marvel chystá opravdu hodně filmů. Mají spoustu nápadů, jak to udělat co nejlépe a v tuhle chvíli jsme uprostřed vyjednávání..." Když se moderátorka nenechala odbýt, svou odpověď doplnil slovy, které chtěl každý slyšet: "Okay, yes!" (Fajn, ano!). Jen si to poslechněte sami :)



Jako Tony Stark se Robert Downey Jr. vrátí již příští rok v očekávaném pokračování megahitu Avengers s podtitulem Age of Ultron. Stejně tak bychom se ho měli dočkat v Avengers 3. Věc se má každopádně tak, že po Iron Manovi 3 mu vypršela smlouva s Marvelem a čekalo se, co bude dál. Herec 20. června 2013 podepsal právě s Marvelem a studiem Disney smlouvu novou, podle které jej uvidíme v následujících dvou filmech o Avengers. Pokud to tedy dopadne dobře a Iron Man 4 s ním v hlavní roli bude natočen, je třeba vyjednat a podepsat nový kontrakt.

Aby nebylo drbů málo, poměrně často se hovoří o tom, že Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor) a Chris Evans (Captain America) se v Avengers 3 na scénu nevrátí. Podle těchto spekulací by se ve filmu představil zcela nový tým superhrdinů a původní sestava by tak byla "ušetřena" pro jiný blokbuster, pravděpodobně jiné velké příběhy z dílny Marvelu, např. Infinity Gauntlet nebo Marvel's Secret War.

Předpokládám, že je mezi vámi spousta fanoušků Iron Mana. Jste rádi, že se dočkáme pokračování?

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!