29. 9. 2014

X-Men: Apocalypse - víme, kdy a kde začne natáčení

K dispozici jsou první informace o tom, kdy začne natáčení nových X-Men. V Montréalu už se na to jistě fanoušci těší :)

hlavní obrázek

K dispozici jsou první informace o tom, kdy začne natáčení nových X-Men. V Montréalu už se na to jistě fanoušci těší :)



Kanadský Montréal byl místem natáčení X-Men: Days of Future Past a tak není divu, že štáb pod vedením režiséra Bryana Singera se vrací na místo činu. V případě minulého filmu bylo na místě postaveno více jak 40 scén, stavba těch, které se objeví v novince, začnou už letos v prosinci. Natáčení filmu by pak nemělo začít dřív než v květnu 2015, produkce už ale zahájena byla.

O ději X-Men: Apocalypse toho zatím příliš známo není, každopádně se zdá, že by film měl fungovat jako nepřímé pokračování X-Men: First Class a bude se soustředit na mladší mutanty, kteří byli k vidění také v X-Men: Days of Future Past. Scénárista Simon Kinberg pak už letos v květnu prozradil, že vrátit by se měli také veteráni z původní trilogie.

Pokud jste vydrželi při sledování X-Men: Days of Future Past do konce titulků, mohli jste vidět zřejmě prvního mutanta v historii, který díky svým telekinetickým schopnostem sestavoval pyramidy v Egyptě a především muže, kolem nějž se bude vše točit. Jeho jméno je Apocalypse (později se mu také říkalo En Sabah Nur - Ten první) a jedná se o jednoho z nejsilnějších superpadouchů v celém univerzu X-Menů. Narodil se před 5000 lety a měl neuvěřitelný počet uctívačů. Oplýval hned několika schopnostmi, mezi které patřilo létání, ohromná síla, umění "mluvit" se stroji nebo schopnost měnit tvar.

Hlavní hrdinové se tedy mají nač těšit, to nám můžete věřit.

V kalendáři si zatrhněte datum 27. května 2016, kdy snímek přijde do kin.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!