3. 9. 2014

Další film k seriálu 24 hodin? Možná ano!

Šéf Imagine Entertainment Brian Grazer by moc rád viděl Jacka Bauera v podání Kiefera Sutherlanda znovu na stříbrném plátně. Vyjde to?

hlavní obrázek

Šéf Imagine Entertainment Brian Grazer by moc rád viděl Jacka Bauera v podání Kiefera Sutherlanda znovu na stříbrném plátně. Vyjde to?



Pokud patříte mezi seriálové fanoušky nebo si alespoň udržujete základní přehled, jistě vám neuniklo, že se letos na televizní obrazovky po čtyřech letech vrátila seriálová legenda 24 hodin. FOX tak vyslyšel žádosti fanoušků a představil nový příběh s neohroženým Jackem Bauerem a dalšími známými postavami.

Díky tomu, že nová série s podtitulem Live Another Day zaznamenala mezi fanoušky slušný ohlas a především se líbila producentům, otevřela se reálná možnost filmového pokračování. Produkční společnost Imagine Entertainment, kterou vedou Ron Howard a Brian Grazer, má v rukou několik nápadů na příběh. Jde každopádně zatím pouze o nástřely toho, kam by děj mohl směřovat, do rukou lidí z 20th Century Fox se ještě údajně nedostaly.

Výkonný producent seriálu Jon Cassar na letošním Comic-Conu prohlásil, že tvůrci mluví o natočení filmu prakticky neustále, konkrétní ale být nechtěl.

Celou situaci zamotává ještě fakt, že FOX možná plánuje spíše než film natočení další minisérie, která by navázala na tu letošní. Šéf FOXu Peter Rice totiž v červenci naznačil, že Jack Bauer by se mohl vrátit a to znovu v seriálu. Konkrétně se vyjádřil takto:

"Letošní sezóna se mi strašně líbila. Vždycky jsem byl fanouškem. Zatím jsme se nebavili o tom, zda se seriál vrátí, ale ten rozhovor rozhodně proběhne. Je to úžasná značka. Když se podíváte na seriál jako takový, stále může vyprávět spoustu příběhů. Myslím, že si na to musíme sednout s tvůrci a probrat to."

Co vy na to, patříte mezi fanoušky Jacka Bauera? Přáli byste si, aby se ještě alespoň jednou Kiefer Sutherland vrátil k této ikonické roli?

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!