1. 9. 2014

Válečné drama Fury s Pittem v hlavní roli uvidíme dřív

Pro fanoušky, kteří se těší na nový válečný film s Bradem Pittem v hlavní roli, dostanou předčasný dárek. Premiéra se totiž posouvá.

hlavní obrázek

Fanoušci, kteří se těší na nový válečný film s Bradem Pittem v hlavní roli, dostanou předčasný dárek. Premiéra se totiž posouvá.




Abychom byli konkrétní, premiéra se posouvá na dřívější datum, konkrétně z původního 14. listopadu na 17. říjen letošního roku.

Fury se tak postaví poměrně zajímavým soupeřům. Premiérou se potká s očekávaným hitem Dracula Untold nebo kriminálním dramatem Nightcrawler s Jakem Gyllenhaalem v hlavní roli. V původním termínu by soupeřem byla hlavně novinka Blbý a blbější, ve které se po letech vrací Jim Carey s Jeffem Danielsem v rolích dvou přitroublých přátel.

Hlavními hrdiny válečného dramatu Fury jsou muži sloužící jako posádka tanku, kterému velí Brad Pitt. Jejich tank Sherman se bohužel dostane do situace, kdy se ocitnou tváří v tvář přesile na nepřátelském území a šance na únik je prakticky nulová. Aby přežili, musí se pokusit probojovat si cestu ven z obklíčení a ta vede jen jediným směrem. Hlouběji do srdce nacistického Německa.

Režie snímku se ujal David Ayer, který je také autorem scénáře inspirovaného skutečnými událostmi. Společně s Pittem diváci uvidí Shiu LaBeoufa, Logana Lermana, Michaela Pe?u nebo Jasona Isaacse.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!