8. 9. 2014

První verze scénáře k filmu Star Trek 3 je hotová

Režisér Roberto Orci spolu s kolegy Patrickem McKayem a J.D. Paynem dokončili první verzi scénáře chystaného nového Star Treku. Natáčení začne na jaře 2015.

hlavní obrázek

Režisér Roberto Orci spolu s kolegy Patrickem McKayem a J.D. Paynem dokončili první verzi scénáře chystaného nového Star Treku. Natáčení začne na jaře 2015.



Díky bohu za herce, kteří neudrží jazyk za zuby a občas možná neúmyslně vypustí nějakou zajímavou informaci. Díky tomu jsme se nedávno mohli od Simona Pegga (Scotty) dozvědět, že režie dalšího pokračování legendárního Star Treku se ujme Roberto Orci. Paramount sice nic zatím oficiálně nepotvrdil, ale obecně se to pokládá za jasnou věc. Sám Orci, který se u prvních dvou filmů podílel na scénáři a měl na starost také produkci, je v tuto chvíli šéfem týmu pracujícího na příběhu chystaného pokračování. No a jak už bylo zmíněno výše, spolu s kolegy Patrickem McKayem a J.D. Paynem v uplynulých dnech prohlásil, že první verzi scénáře již mají hotovou.

First draft is done

Pokud se tahle věta týká něčeho, na co se těšíme, vidíme ji rádi :) Roberto Orci dále očekává, že natáčení snímku začne již na jaře příštího roku. Před produkční fáze má pak být zahájena již letos nebo nejpozději po novém roce.

Studio Paramount má před sebou každopádně zajímavé rozhodnutí. Buď potvrdí slova Simona Pegga a Orcimu svěří spolu se scénářem i režii, nebo budou urychleně hledat někoho schopného, kdo se této úlohy ujme místo něj. Jak už to tak bývá, scénář se jistě dočká dalších úprav, nuda proto nehrozí. Orcimu by v každém případě i režie slušela a osobně si myslíme, že by fanoušky nezklamal.

Zařídit se toho musí ale víc. Stanoven zatím nebyl ani předpokládaný rozpočet, stejně jako nebylo určeno žádné datum, kdy by měl film přijít do kin. V předběžných plánech Paramountu pro rok 2016 ho nicméně nalézt lze. Společnost mu tam mimo jiné dělají další Transformeři nebo pokračování nových Teenage Mutant Ninja Turtles.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!