6. 9. 2014

Jste fanoušci hororu? Pak se můžete těšit na The Pyramid

Tvůrci chystaného hororového filmu totiž vypustili na světlo boží první trailer a ten nenechává nikoho na pochybách, že se budeme bát :)

hlavní obrázek

Tvůrci chystaného hororového filmu totiž vypustili na světlo boží první trailer a ten nenechává nikoho na pochybách, že se budeme bát :)



20th Century Fox konečně zveřejnili první trailer na očekávaný hororový kousek s prostým názvem The Pyramid (Pyramida). Pokud si myslíte, že jde o nějaký céčkový horor, možná byste si nejprve měli přečíst, že ho mají na svědomí chlápci, co natočili Noc s nabroušenou břitvou (High Tension) a především remake Hory mají oči (Hills Have Eyes). Konkrétně Alexandre Aja a Grégory Levasseur. Aja se u The Pyramid pustil do produkce, Grégory Levasseur se ujal režie. Oba rozhodně vědí, jak diváka vyděsit.

Hlavními hrdiny filmu jsou američtí archeologové, kterým se podaří zásadní objev. Odhalí totiž v egyptském písku pohřbenou starověkou pyramidu. Jak už to bývá, jakmile do ní vlezou, nedaří se jim najít cestu ven a samozřejmě zjistí, že v katakombách nejsou sami. Nic moc originálního to tedy asi nebude, to však neznamená, že si film nemůžeme užít, co říkáte? Mrkněte na zmíněný trailer a řekněte sami :)



The Pyramid má premiéru 5. prosince letošního roku, v hlavních rolích se představí například Ashley Hinshaw, James Buckley, Denis O'Hare, Amir K nebo Christa Nicola.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!