11. 9. 2014

James Bond se utká s obřím nepřítelem

V nejnovějším, již 24. filmovém pokračování, se podle zákulisních informací utká James Bond s doslova obřím nepřítelem Hinxem ve stylu Bondovek ze 70. let

hlavní obrázek

V nejnovějším, již 24. filmovém pokračování, se podle zákulisních informací utká James Bond s doslova obřím nepřítelem Hinxem ve stylu Bondovek ze 70. let

Ověřených informací o nejnovějším filmu s Jamesem Bondem není moc, nicméně se z několika zdrojů dá zjistit, že má jít o přímé pokračování Skyfallu. Už nyní je jasné, že jako hlavní záporná postava se nevrátí Javier Bardem v roli Raoula Silvy (pokud jste film viděli, tak víte proč). Zajímavá je každopádně informace o tom, že tvůrci by chtěli proti Bondovi postavit typ nepřátel, jaké jsme mohli vidět ve snímcích ze 70. let minulého století.

Producenti nyní údajně hledají přes casting právě představitele hlavní záporné postavy. Tou by měl být opravdu veliký muž, proti kterému bude vypadat Daniel Craig jako trpaslík. Jmenovat se má Hinx a navázat by měl na své předchůdce, kterými byli v tomto ohledu hlavně Jaws (film Moonraker) a Oddjob (Goldfinger).

Mimochodem, dnes se objevila smutná zpráva, představitel Jawse, Richard Kiel, ve věku 74 let zemřel.

Jak jsme už psali, casting probíhá a požadované parametry tu hovoří samy za sebe. Producenti hledají někoho, kdo je ve vynikající fyzické formě a měl by být vyšší než 190cm. Uvažuje se údajně jak o bývalých profesionálních sportovcích, tak někom, kdo vypadá takříkajíc neobvykle. Pracovní jméno postavy je Hinx, to se ale samozřejmě ještě může změnit. Hinx má být ve věku zhruba mezi 30 a 45 lety.

Tvůrci zdůrazňují, že se bude jednat o zcela novou postavu a v žádném případě to není návrat někoho, kdo se již dříve v Bondovkách objevil.

---

24. film s Jamesem Bondem má premiéru stanovenou na 6. listopad roku 2015. V hlavní roli se samozřejmě vrátí Daniel Craig. Režii má na starost Sam Mendes.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!