13. 9. 2014

Natáčení Resident Evil 6 se odkládá

Závěrečný díl filmové série podle herní předlohy se odkládá kvůli těhotenství Milly Jovovich. Informaci potvrdil manžel herečky a zároveň režisér filmu Paul W.S. Anderson.

hlavní obrázek

Závěrečný díl filmové série podle herní předlohy se odkládá kvůli těhotenství Milly Jovovich. Informaci potvrdil manžel herečky a zároveň režisér filmu Paul W.S. Anderson.



Možná patříte i vy mezi ty, kdo jsou velmi zvědaví na poslední ohlášený díl filmové série Resident Evil s pracovním názvem The Final Chapter. Režisér a scénárista Paul W.S. Anderson zhruba dva měsíce zpátky uvedl, že je zhruba v polovině práce na příběhu, není si ale jist, kdy přesně bude zahájena samotná produkce. Tohle fádní vyjádření mohli někteří vnímat jako pozitivní zprávu, jiní naopak za negativní. Před produkční část prací každopádně už zahájena byla a někteří členové štábu již pracují v Jižní Africe. Tohle tedy platilo ještě nedávno.

Věci se ale změnily a to celkem podstatně. Podle informací, které zveřejnil sám Anderson spolu se svou manželkou Millou Jovovich, se natáčení snímku odkládá až na léto 2015 a důvod je prostý. Milla totiž nečekaně zjistila, že je těhotná a s Andersonem očekává jejich druhé dítě.

V pondělí 18.8. jsme se tak v oficiálním prohlášení mohli dozvědět to, že místo aby tvůrci nadšeně sdělovali jak se těší na práci během letu do Kapského města, tak oznamují odklad. Milla samozřejmě oslovila fanoušky s tím, že rozhodnutí nebylo snadné a spolu se svým mužem nad situací debatovali poměrně dlouho a živě. Nakonec však zvítězila opatrnost a to i vzhledem k tomu, že Jovovich během natáčení čeká spousta rizikových situací a nechce tak ohrozit zdraví svého očekávaného potomka. Navíc je jasné, že mydlení zombíků po hlavě s rostoucím pupíkem prostě není ta nejlepší možná kombinace.

Premiéra plánovaná na podzim 2015 se tedy nestihne, na druhou stranu aspoň bude mít Anderson čas scénář opravdu vyladit a přinést fanouškům důstojné zakončení celé série.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!