27. 8. 2014

Začalo natáčení Mission: Impossible 5!

Tom Cruise společně s kolegy zahájil ve Vídni natáčení Mission: Impossible 5. Máme první fotky, chcete se mrknout?

hlavní obrázek

Tom Cruise společně s kolegy zahájil ve Vídni natáčení Mission: Impossible 5. Máme první fotky, chcete se mrknout?




Kousek od našich hranic, konkrétně ve Vídni, právě začalo (no dobře, bylo to minulý týden) natáčení pátého dílu známé akční série Mission: Impossible 5. Na místě je samozřejmě hlavní hvězda Tom Cruise, který si společně s režisérem Christopherem McQuarriem rozhodl zpříjemnit začátek natáčení splněním ALS Ice Bucket Challenge, který je poslední dobou tak populární. Pánové se naposledy potkali při natáčení Jacka Reachera a my věříme, že spolupráce bude stejně plodná.



<iframe src="//instagram.com/p/sAhhKZMZZw/embed/" width="612" height="710" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true"></iframe>

O ději filmu je toho známo jen velmi málo, každopádně je jisté, že se vrátí několik známých postav, které jste mohli vidět v Mission: Impossible Ghost Protocol.

Jestlipak se mezi vámi najdou fanoušci této špionážní pecky? Na nový film si počkáme, ale znáte to, ono to uteče. Na našich stránkách o filmu každopádně neslyšíte naposledy.

Mission: Impossible 5 má stanovenou premiéru na 25. prosince 2015. V hlavních rolí se objeví Tom Cruise, Jeremy Renner, Paula Patton, Ving Rhames, Simon Pegg, Alec Baldwin nebo třeba Rebecca Ferguson. Režii filmu má na starost Christopher McQuarrie.

megawir
Dlouholetý redaktor a psavec.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!