3. 12. 2013

Jak to bude s Rychle a zběsile? UPDATE

Rychle a zběsile prošlo velkou změnou, kdy James Wan po třech dílech vystřídal Justina Lina, režiséra posledních čtyřech dílů. Naneštěstí kvůli tragickému úmrtí Paula Walkera, který zemřel tuhle neděli při autonehodě, se produkce filmu ještě prodlouží. Včera bylo zrušeno natáčení v Atlantě, aby James Wan a zbytek týmu prodiskutovali pokračování filmu.



Podle The Wrap se měl Walker podílet na chystaném natáčení v Atlantě, díky čemuž bude patrně těžké pokračovat podle plánu. Což následně potvrdilo několik dalších zdrojů. Filmová novinářka Nikki Finke na svém twitteru před pár dny informovala, že natáčení je sotva v polovině. Server TMZ mluví o potřebě velkých změn ve scénáři.

Ať už je budoucnost projektu jakákoliv, je jasné, že film nebude v takové podobě, v jaké měl být. Oproti podobné situaci, kterou si před pár lety prošel režisér Terry Gilliam, nemůže James Wan z logických důvodů prostě použít jiné herce na zbytek záběrů. Série by však skončit rozhodně neměla, studia totiž dál trvají na dalších sequelech.

Prozatím datum premiéry zatím zůstává 11. července, ovšem vzhledem k produkčním problémů je pravděpodobné, že se datum premiéry posune.

UPDATE: Natáčení bylo zastaveno nejspíš trvale a zdá se, že další díl vznikne zcela od nuly, s novým scénářem.

IanParker
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!