11. 7. 2013

Bond 24 přece jen pod Mendesovým vedením

Co jsme tušili už pár dnů, se konečně oficiálně potvrdilo. Režisérem čtyřiadvacátého Jamese Bonda bude opět Sam Mendes. Dopadlo to tedy zřejmě nejlépe, jak mohlo, protože Skyfall vydělal velké peníze a získával až na výjimky výhradně kladná hodnocení.


Stejně tak se vrací scenárista John Logan a samozřejmě Daniel Craig, oboje jsme ale věděli už nějakou dobu. Mendes se však chtěl věnovat divadlu, konkrétně shakespearovskému Králi Learovi a adaptaci Karlíka a továrny na čokoládu. Nakonec si míst v harmonogramu našel, čemuž se asi budeme jen těžko divit.

Premiéru si Bond číslo 24 odbude 23. října roku 2015, což dává hodně prostoru k vypilování filmu na všech úrovních. A z roku 2015 se tak ještě víc stává "supersezóna", během níž se vrátí značky jako Star Wars, Jurský park a Avengers.

O čem Bond bude? To samozřejmě netušíme. Mendese ale čeká těžký úkol, těžší než minule. Skyfall stojí v podstatě zcela mimo sérii, jeho cyklický děj slouží jako uzavření i restart nové série a v tuto chvíli se s agentem jejího veličenstva může stát cokoliv. Jedno je však jisté - znovu zopakovat nostalgickou retro jízdu by bylo nešťastné. Snad Logan, který píše hned dvě bondovky naráz, najde vhodný směr.

xxmartinxx
Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio. Zatím se musíte spokojit s tím, že umí číst a psát.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil! Buď první!