avatar uživatele

Filoslav Filmagor

Jméno
Filmagor, Filoslav Filmagor
Věk
Bydliště
Nebydlím, užívám života plnými doušky. CocoRosie, Rainbowarriors., Quentin Tarantino, Pulp Fiction.
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Osobní profil

KDYBY LIDÉ UMĚLI I DOBRO DRUHÝM DÁT,
NEBYLO BY SE ČEHO NA ZEMI BÁT.



Jsem: [b]BOHÉM
(nebo to tak aspoň říkaj známí)
Jsem: HEREC (nebo to tak aspoň vypadá když stojím na těch ''prknech co znamenaj svět,,.



Film je moje manželka, to dělá z mých partnerek milenky, proto je zprvu tak miluju.

Já a filmy: Jsem člověk co miluje film, nikdo nezná film tak jak já, Premiere je moje bible, Režiséři mí bohové, v krvi mám místo červených krvinek malé, filmové kotouče.

Oblíbení režíséři: Stanley Kubrick, Quentin Tarantino, Akira Kurosawa, Robert Rodriguez, Alejandro González Iňárrittů, Jean-Luc Godard, Stephen Freas, David Lynch, David Fincher, David Cronenberg, Peter Jackson, Zack Snyder, George A. Romero, Tom Saviny a Alena Poledňáková.

Oblíbení herci: Quentin Tarantino, Jakey Gyllehaal, Paul Newman, Clint Eastwood, Josh Hartnett, Toshiro Mifune, Takashi Shimura, Shia LaBelouf, Keanu Revees, Eliah Wood, Emilio Estevez, Antonio Baderas, Johny Depp, Jamie Foxx, Jamie Kennedy.

Oblíbené herečky: Chloe sevigny, Tina Majorino, Rachel Wiez, Monica Belluci

Oblíbení ostatní:John Williams, Danny Elfman, Robert Rodriuez (Skladatelé hudby), Kevin Williamson, Quentin Taranino (scénáristé), Janusz Kaminski, Anzdrej Bartowiak (kameramani), Nino Rota (skladatel), Thomas Newman (opět skladatel), John Williams (zase skladatel), Akira Kurosawa (jako scénarista), Trevor Jones (no ehm, zase skladatel), David Koepp (ach ty jeho scénáře).

Něco o mě:: Jsem malý člověk s jasným pohledem na svět. Trochu sukničkář, ale mě v tomhle niko nezmění a omlouvám se všem kterým to vadí. - Zvykejte si. Píšu povídky, pokud máte jen trochu zájem tak se koukněte na www.FanPart.blog.cz nebo na původní web, který už nejspíš bude zrušený i s mou, patnácti-kapitolovou povídkou, Destrukce života a ráj běsu , který se pišní názvem www.FanApart.com.

Co mám rád: Suzanne Vega, ta ženská ve mě dokáže probudit toho romantika. Hamburgery a co naplat že v tom masu najdete patnáct druhů zvířectva.
Filmy, to je snad jasné ne? Hudbu a převážně filmovou. Slečny, no ano, ty mě dokážou rozproudit a někdy je to snima opravdu těžké. (věřte mi - je to létami ověřený fakt). Přátele a nejen ty seriálové.
Gvenťáka, protože je to jedinej člověk s kterým se dá slušně pokecat o filmech a nejen o nich. Tu mojí rodinu, protože je to to nejcenější co mám. Srandičky, protže život je jedna velká srandovní freska. Umění, literaturu a další a další bez toho bych nevydržel.

Co sem dále?: No tak to by bylo až moc zdlouhavé.. Jinak ve skratce: Milovník filmů. (Ano film je celý můj život). Quentina Tarantina. (Tvoje prdel pozná středověk - a mnoho více v Pulp Fiction). Prudérní cinefil, postižený notnou dávkou sebeironického, sebedestruktívního myšlení, které mě svazuje touhou po hledání čehokoliv, čím bych se mohl strapnit. Človíček s hláškou: ,,Tak to je zajímavý.'' otravuje v kuse, denno-denně své okolí. Člověk závislý na filmu, tak jak jen to jde. (Každou noc se mi zdá o tom, že sedím v gauči s Quentinem Tarantinem, Robertem Rodriguézem a letlampou s termoskou a kritizujeme filmy, na které se zrovna díváme.)
Prostě jsem Filmagor a tím se řídím. Teda ještě se řídím tímhle: Jedna poezie denně, dva šálky výborného čaje denně, tři filmy denně a jsem šťastný až do smrti.

Proč zrovna Filmagor? No protože je to zkomolenina mého jména: Fillip tedy Filoslav a protože, žádné jméno nesmí být osamocené tak ještě Filmagor - tedy film - magor, ale s jedním eM. Chápete?

Polovina lidí na světě mě nenávidí, ta druhá mě vůbec nezná Opět ten starý známí Filip Štoček alias Filoslav Filmagor.