sajgon

Jméno
Sajgon
Věk
Bydliště
Brno
Twitter
Facebook
Instagram
Poznámka
Osobní profil

Vzhledem k tomu, že jsem úspěšně zakotvil v hvězdné desítce webu, dlouho se pohyboval v magické zlaté pětce a nyní se neochvějně držím stříbrného místa, je vhodné, abych tu napsal několik málo řádků o své osobě.

Již brzy oslavím čtyřicetiny, tudiž jsem myslím druhý nejstarší "redaktorský prehistorický savec" na tomto webu. Co se týče pracovní orientace, pohybuji se v oblasti práva. Jsem zaměstnán v notářské kanceláři jako notářský kandidát. Takže bacha, pokud mě někdo z vás nas....., tak ho odsoudím! :))

Můj volný čas víceméně vyplňuje zábavná práce na webu (musím přiznat, že minimálně již dva roky pracuji na sesterském webu serialzone.cz), protože jsem filmový fanda a taky proto, že po celodenním pracovním shonu a stresu si tady odpočinu. Samozřejmě, že všechen svůj volný čas netrávím pouze tady. Mimo to dělám vše co jsem schopen zvládnout (není toho málo). :))

Redaktorem jsem od října 2006. Přidávám a schvaluji nové filmy, doplňuji chybějící herce a jejich obsazení ve filmech. Přidávám zajímavosti a hlavně "betelný" hlášky! Když mám chuť a náladu, tak dělám filmografie herců a jejich životopisy.

Do položky "můj oblíbený web" jsem si nemohl dát jiný lepší webík, než serialzone. No je sice pravda, že oblíbených webů mám povícero, ale tento zatím vede v top ten. Pokud jste fandové do seriálů, tak tam najdete co hledáte a když ne, tak to tam rychle přidám :).

Tak prozatím by to stačilo. Pokud mě napadne další spásná myšlenka tak ji tady vyklopím. :) Každopádně pokud chcete hodit řeč, můžete přes ICQ.

TOP TEN knížek co jsem přečetl, nebo právě čtu:
- Meč Pravdy (Terry Goodkind) - Fantasy sága, u nás vyšlo zatím 22 knih, přečetl jsem jedním dechem Zlověstný mág a Tři schránky Ordenu. Je to fakt mazec :-)
- 1001 filmů, které musíte vidět, než zemřete (Steven Jay Schneider)
- Zakázané filmy (Dawn B. Sova)
- Trojúhelník záhad a legend (Jiří Bílek)
- Mayday (Thomas H. Block)
- Hosté z planety lidí (antologie vědeckofantastických povídek více autorů)
- Třetí tajemství (Steve Berry)
- Encyklopedie fantastického filmu (Ivan Adamovič)
- FANTASY - encyklopedie fantastických světů (David Pringle)
- Andělé a démoni (Dan Brown)
- Šifra mistra Leonarda (Dan Brown)
- Pavučina lží (Dan Brown)
- Digitální pevnost (Dan Brown)...