Simon Chin - informace

Poslední aktualizace: 10.5.2012 (před 897 dny)
Simon Chin - obrázek

Místo narození

Montreal, Quebec, Kanada

Datum narození

26. února 1975 (Ryby)
39 let (40. narozeniny slaví za 126 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2015 Outcast (Bao)
2012 Diary of a Wimpy Kid: Dog Days
2010 A-Team
2008 Opravdový život (Randallův přítel)
2007 Teorie chaosu (účastník přednášky)
2005 Miluji tě k sežrání

Průměrné hodnocení 6 filmů ve filmografii je 53.3%.

Autor: Kovis | Počet zobrazení: 897


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od C

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210