Scotty Beckett - informace

Poslední aktualizace: 11.8.2011 (před 1201 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1946 Jolsonův příběh (Asa Yoelson / Al Jolson jako chlapec)
1943 Láska není hřích (Henry Van Cleve v 9 letech)
1942 Kings Row (Parris Mitchell)
1941 Aloma of the South Seas (Tanoa jako dítě)
1940 Blue Bird, The
 Moje nejmilejší žena (Tim)
1939 Milostný románek / Krajkový šátek (chlapec na lodi)
1938 Marie Antoinette (korunní princ)
1937 Hraběnka Walewská (Alexandre Walewska)
 Wells Fargo
1936 Anthony Adverse (Anthony Adverse Jr)
1935 I Dream Too Much

Průměrné hodnocení 12 filmů ve filmografii je 24.3%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 496


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od B

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210