Robert De Grasse - informace

Poslední aktualizace: 9.10.2011 (před 1113 dny)

Výběrová filmografie (kameramanská)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1950 Muži
1947 Starý mládenec a mladé děvče
1945 Flame of Barbary Coast
1943 Higher and Higher
 Forever and a Day
 Lady of Burlesque
1942 Pittsburgh
1940 Slečna Kitty
1939 Svobodná matka
 Život v tanci
1938 Oskar 1938 - nominace v kategorii nejlepší kamera Vivacious Lady
 Vzdušné zámky
1937 Motýl vzlétl k září
 Quality Street
1935 Alice Adamsová

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 535


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od G

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210