Ralph Dunn - informace

Poslední aktualizace: 30.9.2013 (před 199 dny)

Místo narození

Titusville, Pennsylvania, USA

Životní data

* 23. května 1900 (Blíženci)
+ 19. února 1968 (67 let)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1960 Z terasy (D. D. Jones), Cecil Elliot)
1950 No Way Out (Sam)
1948 Žijí nocí (Policeman)
1947 Posedlá
 Road to Rio
1946 Sister Kenny
 Saratoga Trunk
1945 Žena za výlohou
 Salty O'Rourke
 Zvednout kotvy
 Zázračný muž (policista)
 Šarlatová ulice (první policista v parku)
1944 Princezna a pirát
 Hollywood Canteen
 Hairy Ape, The
 Up in Mabel's Room
 Wilson / Prezident Wilson (senátor Robert La Follette)
1943 Hello Frisco, Hello (číšník)
 Hangmen Also Die! (policista)
1942 Přístav lásky (policista)
 Sabotér
 Moje sestra Ela (Griswald)
1941 Tall, Dark and Handsome
 Zasněžená romance
 Corsican Brothers, The
1940 Jeho dívka Pátek
1939 Return of the Cisco Kid
1938 Declaration of Independence, The
 Bouře nad Bengálskem
 Alexandrův ragtime band
1936 Valiant Is the Word for Carrie
 Cain and Mabel

Průměrné hodnocení 32 filmů ve filmografii je 12.8%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 534


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od D

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210