Nathalie Richard - informace

Poslední aktualizace: 21.5.2013 (před 517 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2013 Jen 17
2010 Neopouštěj mě
2006 Předtucha (Gabrielle Charmes-Aicquartová)
2005 Utajený (Mathilde)
2003 Rozvod po francouzsku (Charlotte de Persandová)
2002 Novo (Sabine)
1996 Irma Vep (Zoé)
1995 Lumière & spol.
1989 La jalousie
1987 Le panorama
1983 Černé vrány (Venninne)

Průměrné hodnocení 11 filmů ve filmografii je 45.7%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 825


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od R

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210