Miloš Kopecký - informace

Poslední aktualizace: 25.9.2011 (před 1103 dny)
Miloš Kopecký - obrázek

Místo narození

Praha, Československo

Životní data

* 22. srpna 1922 (Lev)
+ 16. února 1996 (73 let)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1996 Kouzelný měšec (regent)
1995 Učitel tance (Richardův dědeček)
1994 Andělské oči (Krause)
1993 Kanárská spojka (Don Padre)
1991 Mí Pražané mi rozumějí (Casanova)
1989 Utopím si ho sám (TV) (Chouň)
1988 Anděl svádí ďábla (ministr)
1987 Poslední leč Alfonse Karáska (TV) (Alfons Karásek)
 O nejchytřejší princezně (TV) (král)
1986 Dokonalý muž, dokonalá žena (TV)
1985 Růžový Hubert (TV) (lord Henry Chelford)
 Čarovné dědictví (vetešník)
1984 Barrandovské nokturno aneb Jak film tančil a zpíval
 Praha - neklidné srdce Evropy
 Tajemství staré půdy (boss)
 Prodloužený čas (prof. Svozil)
1983 Anděl s ďáblem v těle (Boura)
 Tři veteráni (skřítek)
1982 Srdečný pozdrav ze zeměkoule (prof. Horowitz)
1981 Tajemství hradu v Karpatech (baron Gorc z Gorců)
 Křtiny (ing. Čirůvka)
 Zralé víno (Weber)
 Zkrocení zlého muže (Bayer)
1980 Jak napálit advokáta (JUDr. Hořic)
 Kotva u přívozu (TV)
 V hlavní roli Oldřich Nový
 Útěky domů (dr. Chrástek)
1979 Božská Ema (Samuel)
 Causa králík (JUDr. Lukášek)
 Já už budu hodný, dědečku! (herec Theodor Bergner)
1977 Adéla ještě nevečeřela (von Kratzmar)
1976 Náš dědek Josef (Baran)
 To byla svatba, strýčku! (TV) (Alfons Karásek)
 Zítra to roztočíme drahoušku...! (Novák)
1974 Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách (Wassermann)
 Egyptologové (TV)
1973 Noc na Karlštejně (vévoda Štěpán)
1972 Šest medvědů s Cibulkou (Švihák)
1971 Vražda v hotelu Excelsior (Hnízdo)
 Hry lásky šálivé (Arabský kůň - messer Francesco Vergelessi)
 Svět otevřený náhodám (Rataj)
 Alfons Karásek v lázních (TV) (Alfons Karásek)
 Slaměný klobouk (Maurice Fadinard)
1970 Pane, vy jste vdova! (primář Somr)
 Muž, který rozdával smích (sebe)
 Svatby pana Voka (Petr Vok)
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové (Wertheim)
 Blázinec v prvním poschodí (TV film) (sluha Josef)
 Já, truchlivý bůh (Adolf)
 Slasti Otce vlasti (Jan Lucemburský)
1968 Pražské noci (Fabricius)
 Objížďka (vypravěč)
1967 Ta naše písnička česká (Johanes)
 Deštník (soudce)
 Soudničky (Deštník - soudce)
 Sedm žen Alfonse Karáska (TV) (Alfons Karásek)
 Když má svátek Dominika (náčelník detektivů)
 Přísně tajné premiéry (Müller)
 Zločin a trik II. (TV)
1966 Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! (TV)
 U telefonu Martin (Čertova noc - Havrda)
 Flám (Donát)
1965 Bílá paní (tajemník)
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera (Horác Badman alias Hogo Fogo)
 Zkáza Jeruzaléma (Buday)
1963 Melouch (TV) (zedník)
 Král Králů (Izmail)
1962 Dva z onoho světa (psychiatr)
1961 Muž z prvního století (čalouník Josef)
 Kolik slov stačí lásce (pan František)
 Baron Prášil (Baron Prášil)
 Každá koruna dobrá (Emil Tůma junior i senior)
 Lidé za kamerou (sebe)
1960 Zlepšovák (technický náměstek)
1959 Konec cesty (Jirák)
 Sny na neděli (Voves)
 Zpívající pudřenka (Krásný Venca)
1958 Mezi nebem a zemí (úředník Leopold Matějka)
 Občan Brych (Kamil Tajchman)
 Hvězda jede na jih (průvodce)
 O věcech nadpřirozených (Jensen - povídka Tajemství písma a Kupr - povídka Právní případ)
1957 Štěňata (úředník)
 Konec jasnovidce
1956 Legenda o lásce (obchodník s obrazy)
 Dobrý voják Švejk (feldkurát Katz)
 Direktiva (Válel)
 Dědeček automobil (Albert de Dion)
1955 Psohlavci (správce Koš)
 Jan Žižka (pán ze Šternberka)
 Větrná hora (Melichar Hnátek)
 Byl jednou jeden král (princ Chytrý)
1954 Cirkus bude (klaun Tonda)
 Jan Hus (biskupský kancléř)
 Kavárna na hlavní třídě (redaktor Matějka)
 Severní přístav (J.K.Berka)
 Stříbrný vítr (nadporučík Gerlič)
 Nejlepší člověk (lékárník Valerián Kýla)
1953 Americké řešení (archivář Kraus)
 Tajemství krve (lékař na přednášce)
 Olověný chléb (policejní komisař)
1952 Únos (Rychman)
 Pyšná princezna (kancléř)
 Anna proletářka (komisař u Lidového domu a Kramářovy vily)
 Velké dobrodružství (Cecil Rhodes)
1951 Císařův pekař a Pekařův císař (alchymista)
 Mikoláš Aleš (malíř Laufer)
1950 Posel úsvitu (lékař Held)
1949 Revoluční rok 1848 (komorník u Portheima)
1948 Červená ještěrka (vinárník)
 Zrcadlo (Václav Hájek)
 Návrat domů
1947 Jan Roháč z Dubé (student)
 Až se vrátíš (soused v domě)
 Nevíte o bytě? (komisař)

Průměrné hodnocení 114 filmů ve filmografii je 67.8%.

Autor: kacak | Počet zobrazení: 8343


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od K

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210