Mary Stewart - informace

Poslední aktualizace: 16.8.2011 (před 1220 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1946 Blue Skies (tanečnice / zpěvačka)
1945 Venkovská pouť
1944 Irish Eyes Are Smiling
1942 Moje dívka Sally
1941 Zasněžená romance
1937 Motýl vzlétl k září
 Thin Ice
 Nevěsta v rozpacích (tanenčice / zpěvačka)
 Smím prosit (tanečnice / zpěvačka)

Průměrné hodnocení 9 filmů ve filmografii je 30.5%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 431


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od S

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210