Mary MacLaren - informace

Poslední aktualizace: 17.7.2011 (před 1195 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1944 Lady in the Dark (knihovnice)
1941 Pošlapané květy
1939 Pan Smith přichází (vrchní sestra)
 Man of Conquest
1938 Big Broadcast of 1938, The
1937 Kobylkáři (ošetřovatelka)
1936 Theodora Goes Wild (paní Wilsonová)
1935 Bídníci
 King of Burlesque
1934 Kleopatra
 Rothschildové

Průměrné hodnocení 11 filmů ve filmografii je 14.7%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 485


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od M

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210