Kylie Minogue - informace

Poslední aktualizace: 17.5.2012 (před 896 dny)
Kylie Minogue - obrázek

Rodné jméno

Kylie Ann Minogue

Místo narození

Melbourne, Victoria, Austrálie

Datum narození

28. května 1968 (Blíženci)
46 let (47. narozeniny slaví za 210 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2014 Nick Cave: 20 000 dní na Zemi (sama sebe)
2012 Holy Motors
 Jack and Diane (Tara)
2006 Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters (Zelená víla - archivní záběry)
2005 Kouzelný kolotoč
 Dohazovač (sama sebe)
2001 Moulin Rouge (The Green Fairy)
1994 Street Fighter: Poslední boj (Cammy)

Průměrné hodnocení 8 filmů ve filmografii je 46.7%.

Zajímavosti, drby

Měří 1,53 m.

Chodila s Olivierem Martinezem (do února 2007).

Prodělala rakovinu prsu.

Fotografie / wallpapery

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Více fotografií

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 1875


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od M

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210