Kylie Minogue - informace

Poslední aktualizace: 17.5.2012 (před 1102 dny)
Kylie Minogue - obrázek

Rodné jméno

Kylie Ann Minogue

Místo narození

Melbourne, Victoria, Austrálie

Datum narození

28. května 1968 (Blíženci)
46 let (47. narozeniny slaví za 4 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2015 San Andreas (Beth Riddick)
2014 Nick Cave: 20 000 dní na Zemi (sama sebe)
2012 Holy Motors (Eva Grace (Jean))
 Jack and Diane (Tara)
2006 Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters (Zelená víla - archivní záběry)
2005 Kouzelný kolotoč
 Dohazovač (sama sebe)
2001 Moulin Rouge (The Green Fairy)
1994 Street Fighter: Poslední boj (Cammy)

Průměrné hodnocení 9 filmů ve filmografii je 50.4%.

Zajímavosti, drby

Měří 1,53 m.

Chodila s Olivierem Martinezem (do února 2007).

Prodělala rakovinu prsu.

Fotografie / wallpapery

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Více fotografií

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 1929


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od M

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210