Kenneth Cranham - informace

Poslední aktualizace: 22.12.2013 (před 490 dny)

Místo narození

Dunfermline, Fife, Skotsko

Datum narození

12. prosince 1944 (Střelec)
70 let (71. narozeniny slaví za 230 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2014 Zloba - Královna černé magie (král Henry)
 Herkules: Zrození legendy (Lucius)
2013 Uzavřený kruh (Cameron Fischer)
2011 Noční hlídka (TV) (Horace Mundy)
2010 Made in Dagenham (Monty Taylor)
2008 Valkýra (polní maršál Wilhelm Keitel)
2006 Hannibal (TV)
2004 Po krk v extázi (Jimmy Price)
2002 Dva muži šli do války
2000 Nejlepší gangster (Tommy)
1999 Drsný holky (George)
1996 Postel plná růží (Simon)
1992 V podezření (Frank)
1988 Hellraiser 2 (Dr. Philip Channard)
1987 Making Waves (Joe Nash)
1986 Hra na vraždu (TV) (inspektor Bland)
1977 Joseph Andrews
1968 Otley (dítě)

Průměrné hodnocení 18 filmů ve filmografii je 51.3%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 1314


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od C

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210