Karel Cop - informace

Poslední aktualizace: 16.11.2011 (před 1101 dny)

Výběrová filmografie (scenáristická)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1982 Příště budeme chytřejší, staroušku!
1978 Oddechový čas
1976 Případ mrtvých spolužáků
1975 Město nic neví
1973 Výstřely v Mariánských Lázních
1966 Slečny přijdou později
1961 Kde alibi nestačí
1959 105 % alibi

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 893


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od C

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210