JJ Feild - informace

Poslední aktualizace: 3.6.2014 (před 145 dny)

Rodné jméno

John Joseph Feild

Místo narození

Boulder, Colorado, USA

Datum narození

1. dubna 1978 (Beran)
36 let (37. narozeniny slaví za 157 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2013 Austenland (Mr. Henry Nobley)
2011 Captain America: První Avenger (Montgomery Falsworth)
 Noční hlídka (TV) (Robert Fraser)
2010 Třetí hvězda (Miles)
2009 Centurion
 Góóól! 3 (Liam Adams)
 Krev: Poslední upír (Luke)
2008 Telstar: The Joe Meek Story (Heinz Burt)
2007 Northangerské opatství (TV) (Henry Tilney)
2006 Boj o Jeruzalém (Bobby Goldman)

Průměrné hodnocení 10 filmů ve filmografii je 42.9%.

Autor: vjera | Počet zobrazení: 959


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od F

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210