JJ Feild - informace

Poslední aktualizace: 17.3.2014 (před 33 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2013 Austenland (Mr. Henry Nobley)
2011 Captain America: První Avenger (Montgomery Falsworth)
 Noční hlídka (TV) (Robert Fraser)
2010 Třetí hvězda (Miles)
2009 Centurion
 Góóól! 3 (Liam Adams)
 Krev: Poslední upír (Luke)
2008 Telstar: The Joe Meek Story (Heinz Burt)
2007 Northangerské opatství (TV) (Henry Tilney)
2006 Boj o Jeruzalém (Bobby Goldman)

Průměrné hodnocení 10 filmů ve filmografii je 43.0%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 886


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od F

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210