JJ Feild - informace

Poslední aktualizace: 3.6.2014 (před 299 dny)

Rodné jméno

John Joseph Feild

Místo narození

Boulder, Colorado, USA

Datum narození

1. dubna 1978 (Beran)
36 let (37. narozeniny slaví za 3 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2013 V zemi Jane Austenové (Mr. Henry Nobley)
2011 Captain America: První Avenger (Montgomery Falsworth)
 Noční hlídka (TV) (Robert Fraser)
2010 Třetí hvězda (Miles)
2009 Centurion
 Góóól! 3 (Liam Adams)
 Krev: Poslední upír (Luke)
2008 Telstar: The Joe Meek Story (Heinz Burt)
2007 Northangerské opatství (TV) (Henry Tilney)
2006 Boj o Jeruzalém (Bobby Goldman)

Průměrné hodnocení 10 filmů ve filmografii je 48.9%.

Autor: vjera | Počet zobrazení: 1005


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od F

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210