JJ Feild - informace

Poslední aktualizace: 3.6.2014 (před 398 dny)

Rodné jméno

John Joseph Feild

Místo narození

Boulder, Colorado, USA

Datum narození

1. dubna 1978 (Beran)
37 let (38. narozeniny slaví za 270 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2013 V zemi Jane Austenové (Mr. Henry Nobley)
2011 Captain America: První Avenger (Montgomery Falsworth)
 Noční hlídka (TV) (Robert Fraser)
2010 Centurion (Thax)
 Třetí hvězda (Miles)
2009 Góóól! 3 (Liam Adams)
 Krev: Poslední upír (Luke)
2008 Telstar: The Joe Meek Story (Heinz Burt)
2007 Northangerské opatství (TV) (Henry Tilney)
2006 Boj o Jeruzalém (Bobby Goldman)
2001 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (Frank Cheeryble)

Průměrné hodnocení 11 filmů ve filmografii je 44.4%.

Autor: vjera | Počet zobrazení: 1038


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od F

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210