Frank Puglia - informace

Poslední aktualizace: 2.10.2012 (před 566 dny)

Místo narození

Sicílie, Itálie

Životní data

* 9. března 1892 (Ryby)
+ 25. října 1975 (83 let)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1948 Johanka z Arku (Nicolas de Houppeville)
1947 Fiesta (doktor)
 Road to Rio (Rodrigues)
1945 Song to Remember, A (Monsieur Jollet)
1944 Dragon Seed
 Braziliana (Senor Machado)
1943 Fantom opery (Villeneuve)
 Princezna O'Rourková
 Journey Into Fear
1942 Kniha džunglí (vědec)
1941 Billy the Kid (Pedro Gonzales)
1940 Down Argentine Way (seňor Montero)
 Arise, My Love (otec Jacinto)
 Zorro mstitel
1939 Girl and the Gambler, The (Gomez)
 Pan Smith přichází
 Lady of the Tropics
1938 Tropic Holiday (spolupilot)
1937 Byl lásky čas
 Mannequin
 Thin Ice
1936 Zahrada Alláhova
 Public Pays, The
1934 Viva Villa! (otec Pancha Villy)
1921 Děti velké revoluce (Pierre Frochard)

Průměrné hodnocení 25 filmů ve filmografii je 17.5%.

Autor: Kovis | Počet zobrazení: 617


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od P

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210