Erville Alderson - informace

Poslední aktualizace: 28.5.2012 (před 690 dny)

Místo narození

Kansas City, Missouri, USA

Životní data

* 11. září 1882 (Panna)
+ 4. srpna 1957 (74 let)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1952 Největší představení na světě (divák)
1947 Smash-Up: The Story of a Woman
 Neporažená
 Biskupova žena (Stevens)
1945 Operace Burma (generál Joseph W. Stilwell)
 Incendiary Blonde
 Zpátky do Bataan
1943 Hangmen Also Die!
1942 Commandos Strike at Dawn (Johan Garme)
1940 Abraham Lincoln (Stonewall Jackson)
1939 Land of Liberty (archivní záběry)
 Pan Smith přichází
1938 Marie Antoinette
 Adventures of Tom Sawyer, The
1937 Wells Fargo (Marshal Sam)
 Man Without a Country, The (prezident Andrew Jackson)
1935 Farmer Takes a Wife, The
 County Chairman, The (Wilson Prewitt)
1933 State Fair (Martin)
 Hoop-La
1932 Cynara (Jason)
 Jsem uprchlý galejník
1931 Arrowsmith

Průměrné hodnocení 23 filmů ve filmografii je 20.9%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 603


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od A

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210