Edward J. Nugent - informace

Poslední aktualizace: 28.5.2012 (před 886 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1936 Pigskin Parade
1934 She Loves Me Not (Buzz Jones)
 Girl of the Limberlost, A (Phillip Ammon)
1933 42. ulice (Terry)
1931 Star Witness, The (Jackie Leeds)
1929 Our Modern Maidens (Reg)
1928 Our Dancing Daughters (Freddie)

Průměrné hodnocení 7 filmů ve filmografii je 9.04%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 453


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od N

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210