Donald Sutherland - informace

Poslední aktualizace: 7.8.2013 (před 473 dny)
Donald Sutherland - obrázek

Místo narození

Saint John, New Brunswick, Kanada

Datum narození

17. července 1934 (Rak)
80 let (81. narozeniny slaví za 236 dní)

Kam si napsat o autogram

Donald Sutherland
760 North La Cienega Blvd. #300
Los Angeles, CA 90069
USA

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2015 Hunger Games: Síla vzdoru - část 2 (President Snow)
2014 Hunger Games: Síla vzdoru - část 1 (President Snow)
2013 Nejvyšší nabídka (Billy Whistler)
 Hunger Games: Vražedná pomsta (prezident Snow)
2012 Hunger Games (president Snow)
2011 Mechanik zabiják (Harry McKenna)
 Šéfové na zabití (Jack Pellit)
 Orel Deváté legie (Aquila)
2010 Vlastní cestou (Kranski)
2009 Astro Boy (generál Stone - hlas)
2008 Bláznovo zlato (Nigel)
2007 Pýchavka (Lars)
 Cannes, 60 ans d'histoires (TV) (sebe - archivní záběry)
2006 Zeptej se prachu (Hellfrick)
2005 Pýcha a předsudek (Mr. Bennet)
 Severní polární záře (Ronald Shorter)
 Nelítostná rasa (Ogden C. Osborne)
 Obchodník se smrtí (Colonel Oliver Southern - hlas)
 Americká zbraň (Carl Wilk)
 Americká kletba (John Bell)
2004 Prokletí Salemu (Richard Straker)
2003 Návrat do Cold Mountain (reverend Monroe)
 Náměstí Pěti měsíců (Rosario Sarracino)
 Zkáza lodi Estonie (Lou Aldryn)
 Loupež po italsku (John Bridger)
2002 Cesta do války (TV) (Clark Clifford)
2001 Final Fantasy: Esence života (Dr. Cid)
 AFI's 100 Years... 100 Thrills: America's Most Heart-Pounding Movies (TV) (sebe)
 Vzpoura (TV) (Adam Czerniaków)
2000 Vesmírní kovbojové (Jerry O'Neill)
 Panika (Michael)
 Umění boje (Douglas Thomas)
1999 Ponorka Hunley (TV) (generál Pierre G.T. Beauregard)
 Instinkt (Ben Hillard)
 Virus (kapitán Robert Everton)
1998 Anděl smrti (poručík Stanton)
 Prachy k likvidaci (soudce Rolf Rausenberger)
1997 Temné spiknutí (Jacob Conrad)
 Hon na Šakala (Jack Shaw / Henry Fields)
1996 Čas zabíjet (Lucien Wilbanks)
1995 Smrtící epidemie (Maj. Gen. Donald McClintock)
 Občan X (TV) (plukovník Mikhail Fetisov)
1994 Vládci loutek (Andrew Nivens)
 Century of Cinema, A (sebe)
 Skandální odhalení (Bob Garvin)
1993 Šest stupňů odloučení (John Flanders)
1992 Buffy, zabíječka upírů (Merrick Jamison-Smythe)
 Pohyblivý písek: Není úniku (TV) (Mudroch)
1991 Oheň (Ronald)
 Výkřik z kamene (Ivan)
 JFK (X)
1989 Bílé období sucha (Ben du Toit)
 Kriminál (Drumgoole)
1985 Revoluce (Peasy)
1984 Koumáci (Weslake)
 Terror in the Aisles (Matthew Bennell - v archivních záběrech)
1980 Obyčejní lidé (Calvin Jarrett)
1979 Medvědí ostrov (Frank Lansing)
1978 První velká vlaková loupež (Robert Agar)
1977 Kentucky Fried Movie (nemotorný číšník)
1976 Orel přistál / Orel přistává (Liam Devlin)
 Casanova Federica Felliniho (Giacomo Casanova)
1975 Den kobylek (Homer Simpson)
1973 Teď se nedívej (John Baxter)
1971 Klute (John Klute)
1970 Kellyho hrdinové (Sgt. Oddball)
 MASH (kap. Benjamin Franklin 'Hawkeye' Pierce)
1967 Tucet špinavců (Vernon Pinkley)

Průměrné hodnocení 68 filmů ve filmografii je 64.6%.

Autor: kacak | Počet zobrazení: 7297


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od S

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210