Christopher Shyer - informace

Poslední aktualizace: 8.2.2009 (před 1993 dny)
Christopher Shyer - obrázek

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2011 J. Edgar (Richard Nixon)
2005 Nelítostná rasa (doktor Leffler)
2004 Koma (John Boyd)
2003 Jádro
2002 Život nebo něco takového (Mark Laughlin)
 K-9. Soukromý detektiv / K-9: P.I.: Můj přítel se studeným čumákem (V) (Charles Thyer)
2001 Hledač talentů (TV) (Tommy)
 Jako pavouk (Jim)
2000 Norimberk / Norimberský proces (TV) (generál Telford Taylor)
1998 Plavba smrti (TV) (lodní důstojník)

Průměrné hodnocení 10 filmů ve filmografii je 57.1%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 1301


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od S

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210