Burr Caruth - informace

Poslední aktualizace: 17.7.2011 (před 1006 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1944 Dobrodružství Marka Twaina (Oliver W. Holmes)
1942 Pýcha Yankeeů
1940 Dark Command
1939 Pan Smith přichází
1938 Under Western Stars (Larkin)
1935 Tale of Two Cities, A

Průměrné hodnocení 6 filmů ve filmografii je 23.3%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 395


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od C

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210