Brooks Benedict - informace

Poslední aktualizace: 25.5.2012 (před 917 dny)

Místo narození

New York, New York, USA

Životní data

* 6. února 1896 (Vodnář)
+ 1. ledna 1968 (71 let)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1975 Brother Can You Spare a Dime? (archivní zběry)
1947 Smash-Up: The Story of a Woman
 Pryč od minulosti (kibic v Blue Sky klubu)
 Posedlá
 My Wild Irish Rose (Ir)
1946 Na ostří nože
 Do You Love Me (fotograf)
1945 Venkovská pouť
1943 Amazing Mrs. Holliday, The
 Jack London
 Crash Dive
1942 Moje sestra Ela (taxikář)
 Holiday Inn
1941 Ďábel a slečna Jonesová (pan Felspar)
 Birth of the Blues
 Podsvětí Šanghaje
 Louisiana Purchase
1939 Pan Smith přichází
1938 Going Places
 Sweethearts
1937 Chicago hoří
1936 Námořníci jdou (David Sullivan)
1935 Broadway Hostess
 Annie Oakley
 'G' Men
1934 World Moves On, The (voják)
 Detektiv Nick v New Yorku
1933 Prizefighter and the Lady, The
1932 What Price Hollywood?
1930 Street of Chance (Al Mastick)
1929 Trespasser, The
 Weary River
1928 On řádí v New Yorku (Steve Carter)
1927 White Flannels (Paul)
1926 Strong Man, The
 Tramp, Tramp, Tramp (taxikář)

Průměrné hodnocení 36 filmů ve filmografii je 15.0%.

Autor: Kovis | Počet zobrazení: 667


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od B

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210