Art Dupuis - informace

Poslední aktualizace: 13.10.2011 (před 923 dny)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

1952 Největší představení na světě (divák)
1951 Racket, The
1949 Samson a Dalila
1948 Velvet Touch, The
 I Remember Mama
 Johanka z Arku (vesničan)
1940 Zorro mstitel (voják)
1937 Madame X
1936 Lloyd's of London (řidič)
 Last of the Mohicans, The (De Levis)

Průměrné hodnocení 10 filmů ve filmografii je 19.0%.

Ehm, nepodařilo se identifikovat autory textu. | Počet zobrazení: 453


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od D

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210