Alejandro Amenábar - informace

Poslední aktualizace: 8.8.2010 (před 1454 dny)
Alejandro Amenábar - obrázek

Rodné jméno

Alejandro Amenábar

Místo narození

Santiago de Chile, Chile

Datum narození

31. března 1972 (Beran)
42 let (43. narozeniny slaví za 242 dní)

Výběrová filmografie (herecká)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2001 Ti druzí
1999 Nikdo nikoho nezná

Průměrné hodnocení 2 filmů ve filmografii je 41.8%.

Výběrová filmografie (režijní)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2009 Agora
2004 Hlas moře
2001 Ti druzí
1997 Otevři oči
1996 Diplomová práce

Výběrová filmografie (scenáristická)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2009 Agora
2004 Hlas moře
1997 Otevři oči
1996 Diplomová práce

Výběrová filmografie (skladatel hudby)

Tato filmografie je generována z filmů, které jsou v naší databázi filmů.

2001 Ti druzí
1999 Nikdo nikoho nezná
1997 Otevři oči
1996 Diplomová práce

Autor: gventa | Počet zobrazení: 1678


Na úvodní stránku osobností | Na výpis osobností od A

Kontakt: redakce@kfilmu.net
reklama@kfilmu.net
ICQ 242966579
ISSN 1801-0210