Eddie Murphy

Rodné jméno
Edward Regan Murphy
Místo narození
Brooklyn, New York, USA
Datum narození
3. dubna 1961 (Beran)
55 let (56. narozeniny slaví za 115 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2012
2011
2010
2009
2007
  •  Norbit
  • Norbit / Rasputia / pan Wong
  • plakát
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
  •  Zamilovaný profesor 2
  • Sherman Klump/Buddy Love/Cletus 'Papa' Klump/mladý Cletus Klump/Anna Pearl 'Mama' Jensen Klumpová/Id
  • plakát
1999
1998
1997
1996
  •  Zamilovaný profesor
  • Buddy Love/Lance Perkins/Cletus Klump/Anna Jensenová Klumpová/Ida Jensenová/Ernie Klump st.
  • plakát
1995
1994
1992
1990
1988
1987
1986
1984
1983
1982
Režie
Scénář