Donald Sutherland

Rodné jméno
Donald McNichol Sutherland
Místo narození
Saint John, New Brunswick, Kanada
Datum narození
17. července 1934 (Rak)
82 let (83. narozeniny slaví za 79 dní)
výběrová filmografiezobrazit plakáty
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2000
1999
  •  Virus
  • kapitán Robert Everton
  • plakát
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1991
1989
1985
1984
1980
1979
1977
1975
1973
1971
1970
  •  MASH
  • kap. Benjamin Franklin 'Hawkeye' Pierce
  • plakát
1967