home
2001: Vesmírná prda

NÁZORY K FILMU

avatar uživatele
40 %

Na to že tam hrá Leslie Nielsen je to dosť velká slabota. Pár vtipných scén tam je ale teda či ich právom nazývam vtipnými už riešit nebudem.

27. března 2010
avatar uživatele
60 %

Není to špatný

Ale taky to není dobrý, u filmu jsem se pobavil ale ne zase tak moc jako u jiných filmů s Nielsnem. 60% je adekvátní

19. června 2008
avatar uživatele
50 %

Fuj

Zdaleka nejhorší film s Leslie Nielsenem. On to hrál jakžtakž good, ale scénář i "humor" (pokud se tomu tak dá říct) jsou ubohé... No ale úplný propadák to nebyl. Dám 50%.

18. října 2007
avatar uživatele
30 %

L. Nielsen je dobrej ,ale tenhle film se fakt nepovedl, nic moc ,prostě jen "parodie" , možná ani to ne...

9. července 2007
avatar uživatele
30 %

Ach jo...

Leslieho mám opravdu rád, je to bezesporu můj nejoblíbenější komik. Bohužel se nechává čím dál častěji obsazovat do opravdu špatných filmů. Trilogie Bláznivých střel a můj oblíbený Utopenec na útěku jsou jeho nejlepší filmy, ostatní co jsem viděl, se s nimi nedají srovnávat. Vesmírná prda je jedním z nich. Je plná primitivních, trapných a nevkusných vtípků, lepší by vymyslel kterýkoliv deváťák ze základky. Začátek byl otřesnej, konec už o něco lepší, začal se podobat Bláznivým střelám, ke kterým měl beztak hóóódně daleko. Možná se film líbil Amíkům, mně však ne. Dávám 30% jen za výkon Leslieho a super blondýnku Ophélie Winter... no, fakt jí to tam seklo :)

6. května 2007
avatar uživatele
60 %

Pamätám si, že túto bláznivú komédiu som prvýkrát videl na Silvestra, pred x rokmi, keď už u nás všetci spali a musím povedať, že som sa pobavil. Zväčša tento tip filmov nemusím ale vtedy mi to sadlo. No veď sa vraví, že ako na Nový rok tak po celý, či nie?

3. dubna 2007
avatar uživatele
20 %

...

leslieho nielsena mám hrozně rád.. a nejsem sám.. no a toho využívá kdo může.. díky obrovským úspěchům bláznivejch střel se stal z leslieho takovej nějakej maskot parodií.. což by ani nebyl takovej problém, kdyby si tvůrci nemysleli, že obsazením nielsena pro ně končí všechna práce.. 2001: vesmírná prda je toho živoucím (bohužel ne jediným) příkladem.. oproti svejm bratrům "pana magora" apod. má ještě "k dobru" to, jak vehementně vykrádá právě bláznivý střely.. nielsenův dix je prostě drebin v jinym filmu.. dixův příchod do laboratoře klonování (nebo co to je) spolu s její destrukcí zaviněnou dixovou nešikovností, to je prostě bláznivá střela 2 .stejně tak likvidace kanceláře hlavního podezřelého - bláznivá střela 1, znamínka na zadnici prezidenta (to už je fakt do očí bijící) .a tak to jde furt do kola.. pořád tušíte jakej gag příjde .a protože on opravdu příjde, tak se mu prostě nezasmějete.. jakej to má smysl?..tenhle film je prostě trapnej a nudnej ..procenta navíc jen díky lesliemu

2. ledna 2007

škoda

Leslie Nielsen je jeden z mých nejoblíbenějších amerických ,,herců komediantů". Ale Vesmírnou prdu si podle mě nezasloužil. Ubohé a velice povědomé a neoriginální vtipné scény se vlečou celým filmem. Stejně jak moc jsem se na film těšil, stejně tak mě zklamal. Jen párkrát mi ujel koutek, ale více méně slabota. Jediné na co se dalo koukat byl Leslie sám.

2. ledna 2007
avatar uživatele
30 %

Konec Leslieho

Bohužel. Taky, jako asi všichni, mám Leslieho Nilsena spojeného s výbornými gagy a hlavně s Bláznivými střelami. Komik každým coulem. Ale tady? Hrůza. Celkově hrůza. Ten film byl docela dost špatný, nudný a popravdě, prostě jsem na to jenom koukala s otevřenou pusou a říkala si, jestli je tohle vůbec možné. No a nakonec jsem samou nudou usnula. Rozhodně žádná zábava, možná jeden dva vtípky a pak ticho po pěšině. Takhle se zkrátka parodie nedělají, protože parodie má být hlavně vtipná! 30 % za snahu a Leslieho.

1. ledna 2007
avatar uživatele
50 %

Tak tohle je docela nic moc nemožná komedie. Párkrát jsem se zasmál, ale nevím jestli jsem se smál té či oné situaci anebo tomu jak to bylo trapné.

26. září 2006
avatar uživatele
50 %

Leslie

Leslie Nielsen je jeden z mojích najobľúbenejších hercov. Osobne zastávam však názor, že tento film patrí k tým menej vydareným. Skeče, použité v tomto filme, sú už nezáživné, proste už nebavia ako keď ich človek videl prvýkrát. Leslie akoby strácal dych, čo mi je úprimne ľúto.

20. září 2006
avatar uživatele
70 %

Čakal som od tohto filmu trochu viac. Aj keď som sa na tomto filme párkrát zasmial, nie je to nič extra.

1. září 2006
avatar uživatele
20 %

Leslie Nielsena mám spojeného s rolemi v bláznivých komediích, počínaje „Připoutejte se prosím“ a konče filmovou sérií „Bláznivá střela“. Což byly opravdu neuvěřitelné šílenosti v dobrém slova smyslu. Tato je však hodně odvařená, nudná a špatná parodie. Poslední natočenou dobrou parodii zvládl v roce 1993 - Bláznivá střela 33 a 1/3, avšak i ta byla tak trochu trapasem, ale nikoliv posledním. Původně jsem chtěl dát 0%, ale těch 20% je za Ophélii Winterovou v roli Cassandry, které to fakt vesmírně sekne :).

17. července 2006

to teda byla prda

Leslie, co jsi mi to provedl?... Tenhle film se vskutku vůbec nepovedl. Myslel jsem, že bude lepší. O hodně lepší. Vtipné to bylo jen párkrát (asi dvakrát nebo třikrát). Musím prostě říct, že Leslie Nielsen sáhl při výběru role vedle. Když porovnám Vesmírnou prdu s jeho ostatními filmy (např. s trilogií Bláznivá střela), potom je zřejmé, že Prda je (co se celkové kvality týče) jen jejich hodně slabým odvarem. Škoda.

4. července 2006

...

Osobně mám tento humor rád, a docela jsem se pobavil u filmu. Myslím si, že je to taková oddechovka a když si člověk chce vyčistit mozek a odpočinout si tak je tento film vhodný, nebo alespoň mi pomáhá!:-)

22. května 2006
avatar uživatele
60 %

Není to zravna moc povedná parodie, ale i tak jsem se u ní dost zasmála. Děj je možná trošku přehnaný, ale je to parodie a člověk by neměl hledat nějáké vyšší poselství. Co se mi ale vůbec nelíbilo byl konec, ten byl úplně zpackaný.

28. dubna 2006
avatar uživatele
50 %

Skoda

Tento film už neni taký dobrý ako Leslie Nielsen mal v predchádzajúcivh rokoch.Je škoda ale tento film na mňa posobil akoby bol natočený nasilu

18. dubna 2006